Previous Next


Suntem o echipa entuziasta si pregatita sa ofere cele mai bune solutii de "Safety" in orice domeniu de activitate industrial sau casnic. Impreuna identificam sau propunem elemente de siguranta sau un "SAFETY CHECKLIST"
pentru echipamente industriale, casnice sau orice poate pune in pericol viata sau integritatea fizica a oamenilor. De-a lungul experientei acumulate in cadrul contractelor derulate cu cea mai dura companie in materie de "Safety", si anume FORD CRAIOVA S.A, am ajuns la concluzia la cat de importanta este notiunea de "Safety", ce inseamna o clipa de neatentie, sau sa nu respecti notiunile elementare de "Safety".
La noi la romani este implementata ideea rudimentara de "Safety" - " Las' ca merge si asa", idee des intalnita la mai toate firmele romanesti, firme care nu constientizeaza faptul ca nerespectarea unor reguli de "Safety" poate duce la accidente foarte grave de munca, costuri uriase pentru firma, care se pot lasa cu urmari neplacute pentru acestea. Care este rolul nostru? Vrem sa fim o parte din departamentul "Mentenanta", sa fim o extensie a acesteia, sau interfata dintre "Protectia muncii" si "Mentenanta" a firmelor cu domeniu de activitate industrial, sau mai bine zis unde este nevoie de a implementa solutii "Safety", produselor casnice sau echipamentelor, utilajelor sau masinilor industriale. Simturile noastre de "Safety", au fost dezvoltate si antrenate in pricipal in "Uzina de autovehicule Ford Craiova", unde am avut misiunea de a verifica toate elementele de siguranta a preselor mecanice (HITACHI ZOSEN; KOMATSU; SPIERTZ; BLISS; FAGOR; SCHULER; DANLY; WEINGARTEN; RASKIN; KRUPP) din sectia "PRESAJ FORD CRAIOVA" si nu in ultimul rand toate barierele si radarele optice "SICK" din sectia "CAROSERII FORD CRAIOVA". Am observat ca oameni foarte bine pregatiti tehic din departamentul "Mentenanta", din companiile industriale, nu vad pericolul, sau potentialele pericole care exista la tot pasul, sau acestia blocheaza sau elimina elementele de siguranta, pentru ca "Las' ca merge si asa...". Aici intervenim noi, o echipa neutra care are principalul obiectiv de a "Vedea toate problemele de Safety", si de a nu face rabat de la siguranta echipamentelor, masinilor si instalatiilor tehnice. Printr-o lista de verificare propusa de noi, sau de comun acord cu d-voastra, si anume un "Safety Check List", facem verificari de siguranta periodic ( zilnic, saptamanal, lunar ), pentru a preveni situatiile nedorite provocate de accidente sau incidente, si astfel afacerea d-voastra nu ar avea de suferit. Printr-o experienta dobandita din proiectele derulate pentru compania auto Ford Craiova, una din cele mai exigente companii in materie de "Safety", al carei motto caracteristic "SAFETY FIRST", ne-a facut sa fim o echipa pe care se poate conta. Dorim sa impartasim din experienta noastra si sa devenim partenerul d-voastra de nadejde in materie de siguranta sau intr-un cuvant tot ce poate pune in pericol viata oamenilor, sau partea financiara a afacerii d-voastra.

read more

Leave a Reply